Produktionskollektivet

Vi i Produktionskollektivet är stolta över vårt förråd. Där finns nämligen en hel del som vi samlat på oss under årens lopp och som vi gladeligen använder när det vankas tillfälliga behov.

Ta till exempel svetsen, som vi använde när en viktig del till en surfsimulator blivit kvar hos leverantören, och eventet skulle börja om bara några timmar. Eller elverken som möjliggjorde gerillareklam en hel sommar. Vi har kablar, möbler, stativ av olika slag och en uppsjö av verktyg, både vanliga och ovanliga.

Skulle vi sakna något vet vi vem vi ska ringa. Vare sig du behöver en kranbil halv fem på fredag eftermiddag eller en banderoll tidigt på lördag morgon har vi kontakter som hjälper dig ur knipan. Vi är alltid redo att rycka ut för att hjälpa till där just du befinner dig.

Våra kunder är reklam- och eventbyråer, företag med egna idéer och ideella organisationer. Vi är problemlösare som hellre gör än snackar. Och vi förstår att ni inte har tid att vänta till på måndag. Därför hjälper vi er nu.

Vi verkar främst i Göteborg, men vi är inte så knussliga. Behöver du bygga tält i Malmö åker vi dit. Behöver du produktionsledning i Karlstad, Borås eller Uppsala är vi på plats. Välkommen att höra av dig. Här har du våra kontaktuppgifter. De kommer du ha glädje av.

Marcus // 0703 474 171
Andreas // 0707 865 123
Robert // 0709 224 155

Du kan mejla också. Skriv @produktionskollektivet.se efter ett förnamn eller info så kommer det rätt.